Avusturalyalılarla Evlenme ve Boşanma işlemleri - Avusturalya vatandaşı karıdan veya kocadan boşanma işlemleri

Avustralya vatandaşı eşden olan çocukların vekalet işlemleri nasıl oluyor? Avustralya'da yaşayan biriyle evli iken ayrılmak isteyen Türkiye vatandaşı kocanın yapması gerekenler. Avustralya'da evlenen bir Turk bosanma davasını hangi ülkede açmalıdır. Avusturalya ve Türkiye'de boşanmak için gerekenler. Avusturalya vatandaşıyla evlenirken yapılan evlilik sözleşmesi geçerli midir?

Avusturalya vatandaşlarıyla evlenen Türk vatandaşlarının asyaulkeleri.com boşanma, mal paylaşma, velayet, tanıma ve tenfiz işlemleri ile mirasçılıklarına ilişkin işlemler bir takım kurallara bağlıdır. Yabancılarla evlenen Türk Vatandaşlarına ilişkin genel kuralların yanında, asyaulkeleri.com ilgili ülkeye göre değişebilen ikili anlaşmalar ve uluslar arası protokoller de önemli yer tutmaktadır.

Avusturalya vatandaşları ile evlenmek isteyen, boşanmak isteyen veya çocuğunun velayetini almak isteyen Türk Vatandaşları ile yine bir Türk Vatandaşıyla  evlenmek isteyen, boşanmak isteyen veya çocuğunun velayetini almak isteyen Avustralya Vatandaşlarına hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmetleri için Kula Hukuk Bürosu’na başvurmanız önerilir. daha detayli bilgi icin adres: www.kula.av.tr

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hawaii Nerede - Hawaii Adaları Dünyanın Neresinde

Guam Nerede - Guam Nerde - Guam Adası Dünyanın Neresinde

Pasifik Okyanusu Nerede - Pasifik Okyanusu Neresi

Fiji Nerede - Fiji Dünyanın Neresinde

Tahiti Nerde - Tahiti Neresi - Tahiti Adası Dünya Haritasındaki Yeri

Yeni Zelanda Nerede - Yeni Zellanda Nerde - Yeni Zelanda Dünyanın Neresinde

Papua Yeni Gine Nerede - Papua Yeni Gine Dünyanın Neresinde - Papua Gine Nerde

Tuvalu Nerede - Tuvalu Nerde - Tuvalu Dünyanın Neresinde

Atol Nedir - Atoll Nedir - Pasifik Okyanusu Atolleri Ne Demektir